Pompoensoep met kerrie en gember

keyboard_arrow_leftRecepten

Pompoensoep met kerrie en gember

Personen:4 Tijd:0:25 Moeilijkheid:
Ingredienten voor 4 personen
  • 1 kg pompoen
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook (indien gewenst)
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • 2 cm verse gember (of 2 theelepels poeder)
  • 3 blokjes kippenbouillon
  • 0,8l water
  • 125 gram kookroom
  • Peterselie
Bereidingswijze
  • Maak de pompoen schoon en snij het in stukken met schil en al.
  • Fruit de uien zachtjes en voeg de kerrie en gember toe.
  • Voeg de stukken pompoen toe en roer deze door totdat ze gaan plakken aan de pan.
  • Voeg 1,5 l water toe en de bouillonblokjes.
  • Kook het geheel zachtjes 45 min door, totdat de pompoen helemaal gaar is.
  • Mix het geheel met de staafmixer tot een gladde massa.
  • Voeg op het laatst de kookroom toe en klaar is de pompoensoep. Garneren met peterselie.
Add All Ingredientsshopping_basket
Free shipping over £50.
Money back guarantee