DE WINKEL

De pompoenwinkel bevindt zich op het ´t Hof Geersdijk net buiten de dorpskern van Geersdijk. Op ´t Hof Geersdijk is in 2013 de werktuigenschuur uit 1890, gerenoveerd en gedeeltelijk ingericht als boerderijwinkel.

De begane grond

Op de begane grond bevindt zich de winkel. Deze is tijdens het pompoenseizoen geopend in de maanden augustus tot en met december. In de winkel zijn meer dan 50 verschillende soorten pompoenen en kalebassen te vinden, zowel voor consumptie als voor decoratie. Centraal in de winkel staat een tafel van oude kooiwielen vol met eetpompoenen. Daaromheen liggen vele sierpompoenen en -kalebassen uitgestald. Ook is er een tafel ingericht met zelfgemaakte cadeauartikelen. Buiten onder de kapschuur liggen de grotere Halloweenpompoenen.

Het terras

Op de diverse bankjes en picknicktafels langs het pompoenpad kun je in alle rust genieten van de bloemen en planten. Boven op de pompoenzolder is er thee en koffie te krijgen.

De bovenverdieping

Op de bovenverdieping staan vele verschillende maten gedroogde fleskalebassen uitgestald. De ruimte hebben wij zo ingericht dat deze ook prima geschikt is voor het geven van workshops en vergaderingen. Ook bevindt op de zolder een keuken en toilet.

Wil je met een groep langskomen?

De winkel is zeven dagen per week geopend tussen 9 uur ´s ochtends en 18 uur ´s avonds. Wil je met een groep langskomen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier of bel naar +31-6-11293731.