Groepsactiviteiten

Zoek je een locatie voor een familie- of bedrijfsuitje? Op ons mooie bedrijf kun je voor verschillende activiteiten terecht. Uiteraard is ook een combinatie van activiteiten mogelijk.

Open dagen

Naast de groepsactiviteiten organiseren wij één keer per jaar onze open dagen. Kijk bij evenementen voor de eerstkomende open dag.

Rondleidingen

Gedurende het pompoenseizoen tussen begin augustus en eind oktober is het mogelijk een rondleiding met iemand van ons te maken. We laten je de pompoenvelden zien, de opkweekkas, de bloementuin en ook de artisjokken en geven hierbij een uitgebreide toelichting. Op het terras kun je nagenieten met een heerlijk kopje thee/koffie met iets lekkers erbij.

Workshops

In het seizoen geven wij op onze bovenverdieping op afspraak workshops met pompoenprodukten. Er zijn diverse mogelijkheden. Voorbeelden hiervan kun je in de pompoengalerij vinden.  Heb je een speciale wens, neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Vergaderruimte

De vergaderruimte op onze bovenverdieping heeft een capaciteit voor groepen tussen de 10 en 20 personen. Wifi is aanwezig op de zolderverdieping. Voor vergaderingen zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig.

Boerenlunch

Op één van onze terrassen of op het grasveld bij de fruitbomen kun je genieten van onze uitgebreide heerlijke boerenlunch. Hiervoor maken wij zoveel mogelijk gebruik van lokale producten van het eiland Noord-Beveland, waarbij uiteraard de pompoen niet ontbreekt. Bij slecht weer kun je op onze bovenverdieping lunchen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Arrangementen

Naast de losse activiteiten kun je er ook voor kiezen verschillende delen te combineren, zoals een rondleiding en een workshop. Of een workshop, rondleiding en een heerlijke boerenlunch. Informeer naar de mogelijkheden; wij stellen graag naar jouw wensen een pakket op maat samen.

Wil je met een groep langskomen?

De winkel is zeven dagen per week geopend tussen 9 uur ´s ochtends en 18 uur ´s avonds. Wil je met een groep langskomen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier of bel naar +31-6-11293731.