DE VERGADERRUIMTE

De Bovenverdieping

Ook op de bovenverdieping is de oude werktuigenschuur zoveel mogelijk intact gelaten. Hierdoor heeft de vergaderruimte een landelijke uitstraling. De oude gereedschappen aan het schuine dak en een foto uit 1921 dragen bij aan het gevoel even terug in de tijd te zijn beland. Met kozijnen uit het oude woonhuis is een expositiewand gemaakt voor de vele gedroogde fleskalebassen die elk jaar van het land komen.

De Expositiewand

Op deze expositiewand is een ruimte vrijgemaakt om via een beamer te kunnen presenteren. Met twee grote tafels heeft de vergaderruimte een capaciteit voor groepen tussen de 10 en 20 personen. Wifi is aanwezig op de zolderverdieping en ook zijn er diverse stopcontacten ingebouwd voor de stroomvoorziening. Voor vergaderingen zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig.

De Bar

Aan de bar kun je terecht voor een vers kopje koffie, thee of eventuele lunch. Hiervoor maken wij zoveel mogelijk gebruik van lokale producten van het eiland Noord-Beveland. Bij mooi weer kunt u buiten van de lunch genieten en een kijkje nemen op het land. Ook een toilet bevindt zich op de bovenverdieping. Let op! Er is geen lift beschikbaar, alleen via de trap kunt u op de zolderverdieping komen.

Wil je met een groep langskomen?

De winkel is zeven dagen per week geopend tussen 9 uur ´s ochtends en 18 uur ´s avonds. Wilt u met een groep langskomen? Neem dan even contact voor de mogelijkheden info@depompoenwinkel.nl of +31-6-11293731.