De open dag van De Pompoenwinkel.nl van zaterdag 24 oktober gaat helaas NIET door wegens COVID-19, maar de winkel is gewoon open.

Heel jammer dat we samen met jullie geen pompoen kunnen uithollen, we jullie geen soep kunnen serveren en jullie ook geen pompoenfrieten kunnen laten proeven 🙁 .

Maar …… er zijn nog genoeg Halloweenpompoenen die jullie kunnen uitzoeken tegen een leuke prijs om thuis uit te hollen! Een eng of juist vrolijke pompoen maken? Je kunt een voorbeeld en snijinstructie meekrijgen bij aankoop van een Halloweenpompoen.

We gaan de winkel komende dagen in Halloween sfeer brengen. Willen jullie dat zien? Dat kan alle dagen van de week, de winkel is van 09:00 tot 18:00 uur open. Voor de kinderen hebben we een kleine speurtocht uitgezet komende 2 weken, de spelregels vind je op de deur van de winkel 😊

* Geef elkaar de ruimte, houd 1,5 afstand
* Is het in de winkel te druk, wacht dan even buiten.

De pompoenjam en pompoensoep die je van ons gewend bent op de open dag hebben wij de komende 2 weken op voorraad. De jam vind je in onze kast, de soep diepgevroren in de vriezer. Dus ook daarvoor kun je in onze winkel terecht!

En uiteraard hebben we nog voldoende eetpompoenen in voorraad.