WELKOM BIJ DE POMPOENWINKEL

De Pompoenwinkel is uniek in het heel uitgebreide sortiment aan eet-, sierpompoenen en fleskalebassen en de uitgebreide, te bezichtigen pompoentuin. Op de vruchtbare klei van het Zeeuwse eiland Noord-Beveland groeien de pompoenen prima onder de meeste zonuren van Nederland. Naast grote diversiteit hechten wij van de Pompoenwinkel veel waarde aan houdbaarheid en kleur van de pompoenen en kalebassen. Op deze pagina kom je er van alles over te weten. Van augustus tot en met december kun je ze zelf komen bewonderen in de tuin en de winkel!

Groepsactiviteiten en open dagen

Gedurende het pompoenseizoen (begin augustus tot eind december) organiseren wij verschillende evenementen. De 3e zaterdag van oktober organiseren wij onze jaarlijkse Halloweendag. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor rondleidingen, workshops en boerenlunches. Allemaal in het teken van pompoenen!

Alles weten over pompoenen?

Wat is het verschil tussen een pompoen en een kalebas? En zijn beiden geschikt voor consumptie? Hoe zit het precies met de houdbaar? En hoe maak je de mooiste Halloweenpompoen?

DE POMPOENGALLERIJ

Laat je inspireren door onze oogst.